Ett brutet lårben

Vår älskade zombie Dötz ligger på sjukhus med brutet lårben sedan i lördags. Under matchen mellan Brass Knuckle Harlots och Rottin Rollers föll hon olyckligt efter en tackling. Vi hoppas alla att hon läker ihop fort och smidigt. Derbylove från Royalsfamiljen ♥. 

Permanent link to this article: http://theroyalsrd.se/ett-brutet-larben/

2 comments

    • Gum Kerstin on May 22, 2012 at 18:57

    ÅH! Så ledsen jag blev, när du gjorde illa dig så grymt! Jag såg det hända, och blev så ledsen för din skull. Jag tänker på dig hela tiden och hoppas att du blir ok snabbt! Kram till dig <3 Hälsningar Gum Kerstin.

    • Jenny Dötz on May 23, 2012 at 19:43

    Tack så hemskt mycket! Känns verkligen fint att någon tänker på en. Jag är kvar på sjukhuset eftersom jag fortfarande har lite svårt att ta mig i och ur sängen, men det går bättre varje dag. Derbytjejerna har varit fantastiska, hört av sig, besökt mig och kommit med en massa att äta och läsa. Känner mig verkligen omhändertagen! Blir alldeles varm av att tänka på att till och med någon som inte känner mig bryr sig så mycket. Tack’

Comments have been disabled.