Try Roller Derby Out

Lördagen den 2 juni välkomnar vi alla derbysugna tjejer till Visättrahallen i Flemingsberg klockan 13.00-15.00. Där får ni prova på att stå på ett par rullskridskor och köra så det ryker efter bästa förmåga. Det kommer att finnas utrustning att låna med reservation för att utrustningen kan ta slut. Ta gärna med egen hjälm, knä, armbågs och handledsskydd om du har. Se eventet på Facebook.

Hitta dit:
Åk pendeltåget från T-centralen som går klockan 12.12 till Flemingsbergs Station, framme klockan 12.30. Därifrån går vi gemensamt till Visättrahallen.

Hur känner man igen en Roller Derbytjej?
Hotpants, strumpbyxor (oftast trasiga), en stor väska med hjälm och rullskridskor hängandes där bak, en stentuff utstrålning och skön attityd.

Frågor? 
Ställ dem här i kommentarsfältet eller besök The Royal Swedish Rollerderby på Facebook.

Permanent link to this article: http://theroyalsrd.se/try-roller-derby-out/

3 comments

  • Linnea on May 23, 2012 at 08:55

  Kostar det något? 🙂

  1. Nej, det kostar ingenting att gå på Try Out. Kostnaden kommer när du inser att du är förälskad och MÅSTE börja rulla. För att kunna rulla kräva det att du har utrustning i form av skydd:

   Hjälm, knäskydd, handledsskydd, armbågsskydd, tandskydd och det viktigaste av allt dina skates eller quads som de även kallas. Hur mycket pengar man vill lägga på sin utrustning avgör man själv.

   Mycket finns att köpa begagnat eller på exempelvis Roller Derby loppis. Vissa beställer sin utrustning från utlandet.

  • Alicia on June 1, 2012 at 10:56

  Hur gammal måste man vara? Vad är medelåldern? Jag är nämligen 15!

Comments have been disabled.