Notice: Undefined variable: iphone in /customers/d/3/9/theroyalsrd.se/httpd.www/wp-content/plugins/ems-custom-favicons/includes/ecfi-functions.php on line 18

«

»

Try Roller Derby Out

Lördagen den 2 juni välkomnar vi alla derbysugna tjejer till Visättrahallen i Flemingsberg klockan 13.00-15.00. Där får ni prova på att stå på ett par rullskridskor och köra så det ryker efter bästa förmåga. Det kommer att finnas utrustning att låna med reservation för att utrustningen kan ta slut. Ta gärna med egen hjälm, knä, armbågs och handledsskydd om du har. Se eventet på Facebook.

Hitta dit:
Åk pendeltåget från T-centralen som går klockan 12.12 till Flemingsbergs Station, framme klockan 12.30. Därifrån går vi gemensamt till Visättrahallen.

Hur känner man igen en Roller Derbytjej?
Hotpants, strumpbyxor (oftast trasiga), en stor väska med hjälm och rullskridskor hängandes där bak, en stentuff utstrålning och skön attityd.

Frågor? 
Ställ dem här i kommentarsfältet eller besök The Royal Swedish Rollerderby på Facebook.

Permanent link to this article: http://theroyalsrd.se/try-roller-derby-out/

3 comments

1 ping

 1. Linnea

  Kostar det något? 🙂

  1. The Royal SRD

   Nej, det kostar ingenting att gå på Try Out. Kostnaden kommer när du inser att du är förälskad och MÅSTE börja rulla. För att kunna rulla kräva det att du har utrustning i form av skydd:

   Hjälm, knäskydd, handledsskydd, armbågsskydd, tandskydd och det viktigaste av allt dina skates eller quads som de även kallas. Hur mycket pengar man vill lägga på sin utrustning avgör man själv.

   Mycket finns att köpa begagnat eller på exempelvis Roller Derby loppis. Vissa beställer sin utrustning från utlandet.

 2. Alicia

  Hur gammal måste man vara? Vad är medelåldern? Jag är nämligen 15!

 1. Älska vattenmelon » Apa med verbal diarré

  […] ska jag till Visättra Sporthall eftersom The Royals har try out för fresch meats. Jag tänkte låna ut min utrustning till alla som vill prova, om någon av er har storlek 41 så […]

Comments have been disabled.